Image
Produktdata

Cyberspot TS


Accesspunkt/uppdteringsenhet online för CyberNet där användarnas rättigheter uppdateras för passage/lås. Ett typiskt exempel är förlänga giltigheten för användarnas rättigheter. Enheten kan också styra utgångar för exempelvis elslutbleck.
Image

SPECIFIKATION


Mått: Se måttskiss
Vikt: ca 150 gr
Skyddsklass: IP54
Matning: 24-48 VDC +/- 10% alterntiv med POW (Power over Ethernet).
Effektförbrukning: typiskt 3,2W (max 3,8W)
Temperatur op.: -20...+55
Temperatur lager: -40...+85 C
Luftfuktighet: max 95%
LED: Röd, grön & blå
Klocka: +/-2 sek per dag. 24 tim backup.
Valbar uppdateringstid: 1-99 timmar
Max kabellängd:
100m CAT 5

OBS! CyberNet enheten måste ligga på samma subnät som datorn/servern med databasen.

Tillval Utgång Växlande relä 24 VAC/DC 1,5A

Tillval 2 I/O kort 16 utgångar 7-24V

VARIANTER


Artikel 32040.907.020

Tillval:
32040.921.014
Reläutgång 24VAC/DC 1,5A

32040.921.016
16 st digitala utgång 7-24V

TEKNIKLÄNKAR


RELATERADE PRODUKTER


LADDA NER


Produktblad
Manual
Montage
Montage (el)
Måttskiss
Användaranvisning

Beskrivning Accessenhet CyberNet

CyberNet är vårt semi-online system med off-line komponenter. Denna accessenhet är den enda som ligger uppkopplad mot programvaran i systemet. Varje gång användarna visar sin bricka/kort mot enhet så uppdateras deras rättigheter för systemet så som access för dörrar, rättigheter att låsa och öppna skåp etc. Tiden för uppdateringar ställer ni själv exempelvis varje dygn. Om ingen förändring har gjorts på rättigheterna har personen samma rättigheter nästa dag. Exempel. Om en person tappar sitt kort och anmäler detta till administratören så uppdateras inte rättigheterna på kortet för kommande dygn och kortet blir således obrukbart. Om enheten tappar kontakten med databasen försätts den i felsäkert läge och uppdaterar alla kort enligt senaste instruktion.
Image

FAQ


Installation


Enheten kan monteras infällt eller utanpå.

Referensobjekt


Äldreboende - Östra Götaland


Personalen får sin access uppdaterad för 10 timmar i början av sitt arbetspass när de presenterar sina SITHS kort och taggar på en av deras två Cyberspots.

Äldreboende - Norra Götaland


Personal får sin access uppdaterad för 24 timmar i början av sitt arbetspass när de presenterar sina SITHS kort och taggar på Cyberspoten.

Vad krävs av dator/server inkoppling?

Oftast lägger man detta på server men det går att ha det på en persondator.

Processor: Intel / AMD-kompatibel med 1.500 MHz eller högre.
RAM: 4 GB eller mer
Minne: >500 MB
Ethernet uttag
OS: Windows
Programvaror som inte ingår i vår leverans (hämtas från Microsoft): .NET Framework 4.0 och Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) Resterande programvaror Lock Manager, Firebird och CyberNet Access får ni av oss.

Inkoppling av dator/server där er databas ligger på skall ligga på samma subnät som CyberSpot. Anledningen till detta är att kommunikationen använder både TCP/IP och ICMP (ping). Alla kunder hittils har i förekommande fall löst kommunikationen utan att det ligger på samma subnät enligt ovan men inte utan "tandagnisslan". Då det varit kundspecifika lösningar är det inte garanterat att vi löser kommunikationen "hos alla" om det inte är samma subnät.

Image