Besökare - Fri Kod med Masterkod

En anläggning har gäster som kommer och tränar/badar vilket kan vara medlemmar eller tillfälliga gäster. För ett maximalt utnyttjande kan gästerna själva välja ett ledigt skåp dvs. ingen fast koppling mellan kod och skåp. Anläggningen är liten och risken för att en Masterkod skall komma i orätta händer är liten.
Skåplås med Masterkod
Våra skåplås passar så gott som alla på marknaden befintliga skåp och har ett mycket enkelt montage. Låsen är batteridrivna så det behövs ingen ledningsdragning. En stor fördel med de flesta av våra lås är att de går att byta batteri från utsidan om man har missat att göra detta i tid.
ImageImage

Hur går det till?

En gäst kommer till anläggningen och behöver tillfällig förvaring under besöket. Gästen tar ett ledigt skåp och låser med en godtycklig kod. Endast denna koden och er Masterkod kan sen öppna skåpet. När gästen lämnar skåpet så kan nästa använda det.

Endast en (eller två) Masterkod behöver programeras. Inga tillbehör behövs.

OBS! Denna applikation med LS100 kräver diciplin avseende:
- Med masterkod istället för Masterkort finns det risk att någon "kikar över axeln" och att Masterkoden blir känd. (alternativet LS200 har Masterbricka).

Definitioner


Lås: Skåplås LS100.
Användare: Besökare.
Kod: Användarens godtyckliga kod.

Relaterade produkter


Nyttoeffekt


  • Låg investeringskostnad
  • Enkel administration

Fitness - Vasastan Sthlm

Skåp med 52 st vita LS100 för gästerna att välja fritt bland lediga skåp.

Fitness - Vasastan Sthlm

Skåp med 54 st vita LS100 levererades till ny Fitnessanläggning i Vasastan.

Gym - Kungsholmen Sthlm

Skåp med 16 st svarta LS100/LS400 där gästerna kan välja mellan att använda fri kod eller sitt passerkort med RFID/Mifare.

Relax - Kungsholmen Sthlm

Fastighetsägaren erbjuder en relaxavdelning på översta våningen med bastu, omklädning och utsikt. Vi levererade skåp med 12 st vita LS100 för valfri kod.