Applikationsbeskrivning

Besökare - Fri Kod med Masterkod


En anläggning har gäster som kommer och tränar/badar vilket kan vara medlemmar eller tillfälliga gäster. För ett maximalt utnyttjande kan gästerna själva välja ett ledigt skåp dvs. ingen fast koppling mellan kod och skåp.

Definitioner

Lås: Skåplås LS100.
Användare: Besökare.
Bricka: Användarens godtyckliga kod.

Relaterade produkter
Hur går det till?

En gäst kommer till anläggningen och behöver tillfällig förvaring under besöket. Gästen tar ett ledigt skåp och låser med en godtycklig kod. Endast denna koden och er Masterkod kan sen öppna skåpet. När gästen lämnar skåpet så kan nästa använda det.

Endast en (eller två) Masterkod behöver programeras. Inga tillbehör behövs.

OBS! Denna applikation med LS100 kräver diciplin i två avseenden.
- Med masterkod finns det risk att någon "kikar över axeln" och Masterkoden då kommer i omlopp. (alternativet LS200 har Masterbricka)
- Ingen tidsfunktion innebär att skåpen kan stå låsta långa perioder om man inte har koll på vad som är ledigt. (alternativet LS200 kan låsa upp sig själv).

Applikationer där det går alldeles utmärkt att ha fri kod med masterkod är exempelvis personlig förvaring vid sjukhusplatser. Ni vet vem som använt den och ni vet när användaren inte använder det längre. Oftest är det ganska lugnt omkring om man behöver använda masterkoden så risken för spridning av masterkoden är liten.

Installation

Låsen är batteridrivna och monteras enkelt i skåp som tidigare haft nyckelcylindrar om det inte är nya skåp.

Fitness - Vasastan Sthlm

Skåp med 52 st vita LS100 för gästerna att välja fritt bland lediga skåp.

Fitness - Vasastan Sthlm

Skåp med 54 st vita LS100 levererades till ny Fitnessanläggning i Vasastan.

Gym - Kungsholmen Sthlm

Skåp med 16 st svarta LS100/LS400 där gästerna kan välja mellan att använda fri kod eller sitt passerkort med RFID/Mifare.

Relax - Kungsholmen Sthlm

Fastighetsägaren erbjuder en relaxavdelning på översta våningen med bastu, omklädning och utsikt. Vi levererade skåp med 12 st vita LS100 för valfri kod.

SPA - Arlanda

 

Fitness - Östermalm Sthlm

 

SPA - Bjärehalvön

 

SPA - Mariefred