Image
Produktdata

Smart Lock


Batteridrivet dörrlås (eller egentligen elektriskt dörrvred) som aktiveras med Bluetooth Low Energy (BLE) för montage på dörrens insida. Enheten vrider vredet/nyckeln elektroniskt från insidan för upplåsning och låsning. Anpassat för organisationer med flera lås och flera användare som med ett webbaserat andministrationsgränssnitt skickar nycklar till individer eller grupper för enskilda lås eller grupper av lås.
Image

SPECIFIKATION


Funktion: BLE 5.0 (Bluetooth)
Säkerhetsklass: Enheten påverkar inte skalskyddet på befintliga produkter. Men funktionen att det alltid går att vrida upp inifrån påverkar låskonstruktioner som normalt inte kan låsas upp inifrån och möjligtvis är klassade utifrån detta.
Batteri: 4xAA eller uppladdningsbart batteripaket. 
Livslängd Batteri: Se diagram nedan.
Temperaturgränser: 10-40 gr. 
Vikt:
332 gr. (ink. batterier)
Mått hus: 110x60x62mm Se måttskiss

VARIANTER


39510.200.010 Svart
39510.200.011 Vit

TEKNIKLÄNKAR


RELATERADE PRODUKTER


Batteri
Batteripaket
Wi-fi brygga

LADDA NER


Produktblad
Manual
Måttskiss

Beskrivning funktioner

Låset öppnas med en digital nyckel som skickas till användaren på ett säkert sätt i tjänsten Merlify.
Ni lägger upp användarnas mejladresser som mottagare och när ni skickar en nyckel så går det ut ett välkomstmejl med instruktioner till mottagaren. Användaren laddar ner appen "Criotive Access" skapar ett konto och accepterar nyckeln. Om användaren väljer att installera nyckeln i mobiltelefonen kan hen därefter öppna med ett knapptryck i appen. Användaren kan också välja att ladda ner nyckeln på en extern enhet. Den externa enheten behöver innehålla säkerhetselement och BLE så som smartwatches. Vi återkommer med information om vilka produkter som kan användas. Med en Wi-fi brygga (tillbehör) kan man även fjärröppna Smart Lock.
Läs mer om tjänsten på www.merlify se.

Image

FAQ


Image

Livslängd batteri

Diagrammet visar livslängden för batteriet i antal månader beroende på antal låscykler (öppning/stängning). Det finns uppladdningsbart batteripack som tillbehör vilket ger ca 60% längre livsländ. Batteripaketet är speciellt användningsbart om ni har en anläggning med flera lås då ni kan ha ett eller flera batteripaket extra som ni har och byter på respektive lås vid behov.