Hotell - Standardapplikation

Låsen fungerar med RFID/Mifare beröringsfria brickor som ges ut av receptionen. Programvaran har snabbfunktioner för in/utcheckning och kan kommunicera med andra programvaror som har "FIAS" interface så som Micros Fidelios m.fl. Låset för gästdörrarna fungerar så att utifrån aktiverar handtaget tryckesregeln vid godkänd access och innefrån aktiverar handtaget alltid tryckesregeln. Därtill kan ni ha en accessenhet för ytterdörren, korridorer mm med eller utan kod.
Accessenhet TS600ImageImage

Definitioner


Lås: Dörrlås DS300, DSH300
Gäst: Person som skall ha access.
Accessenhet för ytterdörrar mm: TS300 eller TS400

Hur fungerar det?

Uppgift: En gäst som bokat vistelse hos er kommer till reception och vill checka in.
Hantering:  Ni lägger en ren bricka/kort på den USB-anslutna läs/skrivenheten och anger gästens namn, in-, och utcheckningstid för avsett rum och klickar på "Incheckning". Ni kan även lämna utcheckning blank för giltighet tills vidare. När gästen checkar ut så lägger ni brickan/kortet på läsaren och klickar utcheckning. Om kortet/brickan förloras kan man göra en kopia med en generation högre så dödas den förlorade bort från låset.
Programmet kan även kommunicera med andra program som har FIAS interface. Inget av ovanstående kräver kommunikation med låset.

Image

Installation

Låsen är batteridrivna och monteras i de flesta fall enkelt i dörrar med befintlig låskista. Övre bild DS300, nedre bild DSH300.
Se:

Montageanvisning DS300

Montageanvisning DSH300

Elektroniska dörrlås
Image