ImageImage
Produktdata

Hänglås med Bluetooth


Batteridrivet hänglås med Bluetooth Low Energy (BLE) för tuffa miljöer. IP67 och CEN grade 4. Låset vänder sig primärt till organisationer som vill skicka nycklar säkert på distans till entreprenörer etc. samt organistioner inom godstransporter.
Image

SPECIFIKATION


Funktion: BLE 4.0
Bygel tjocklek: 6.35mm, 8mm, eller 10mm
Bygel höjd: 25 mm, (option: 50 mm för 10mm tjocklek).
Säkerhetsklass: SS-EN 12320 CEN grade 4
Batteri: CR2 / 
Livslängd Batteri: Typiskt 3 år
Temperaturgränser: Funktion -20…70C. Livslängd batteri beräknad på mer än noll grader C.
Skyddsklass: IP67
Vikt:
 555g
Mått hus: Se måttskiss
Material: Nickelpläterat härdat stål.

VARIANTER


39010.100.010 Standard (HD)
39010.101.020 Med skyddad bygel (HD+)

Som standard levereras låset med en 10mm tjock bygel och 25mm höjd. se måttskissen.

TEKNIKLÄNKAR


BLE (Bluetooth)
CEN Standard

RELATERADE PRODUKTER


LADDA NER


Beskrivning funktioner

Låset öppnas med en digital nyckel som skickas till användaren på ett säkert sätt. Användaren får en inbjudan av "er organisation" via mejl. De uppmanas att skapa ett konto med bifogad länk där de väljer ett lösenord. I nästa steg uppmanas de att ladda ner appen "Merlify" som de loggar in i och har där sin nyckel. Därefter aktiverar man hänglåset genom att trycka på knappen i botten på hänglåset och i appen klicka på "lås upp" vilket framgår med animering i appen. Läs mer om hur man laddar ner app, skapar konto och accepterar nycklar på www.merlify se.

Om batteriet skulle vara slut eller det är riktigt kallt så att batteriet tillfälligt inte orkar så finns möjlighet till att ansluta reservkraft. Håll ett 9V batteri mot de två polerna i hänglåsets bottenände.

ImageImage
ImageImage

FAQ


Applikationer


Telecom


För basstationerna som finns på distans från kontoret behöver flera personer tillgång och man känner inte alltid till vilka de är. Administratören kan skicka nycklarna digitalt vid behov till anställda i egna organisationen eller kontrakterade entreprenörer.

Läs mer på vår applikationssida: Telecom

Image

Energidistribution


För transformatorstationerna som finns på distans från kontoret behöver flera personer tillgång och man känner inte alltid till vilka de är. Administratören kan skicka nycklarna digitalt vid behov.

Läs mer på vår applikationssida: Energidistribution

Lås Energidistribution

Godstransport


Låset ger möjlighet att "Låsa här - öppna där" av olika personer. Skicka nyckeln till den som skall ta emot godset och du är säker på att ingen haft tillgång till varorna på vägen dit.

Läs mer på vår applikationssida: Godstransport

Image