ImageImage
Produktdata

Hänglås med Bluetooth


Batteridrivet hänglås med Bluetooth Low Energy (BLE) för tuffa miljöer. IP67 och CEN grade 4. Låset vänder sig primärt till organisationer som vill skicka nycklar säkert på distans till entreprenörer etc. samt organistioner inom godstransporter.
Image

SPECIFIKATION


Funktion: BLE 4.0
Bygel tjocklek: 6.35mm, 8mm, eller 10mm
Bygel höjd: 25 mm, (option: 50 mm för 10mm tjocklek).
Säkerhetsklass: SS-EN 12320 CEN grade 4
Batteri: CR2 / 
Livslängd Batteri: Typiskt 3 år
Temperaturgränser: Funktion -20…70C. Livslängd batteri beräknad på mer än noll grader C.
Skyddsklass: IP67
Vikt:
 555g
Mått hus: Se måttskiss
Material: Nickelpläterat härdat stål.

VARIANTER


39010.100.010 Standard
39010.101.020 Med skyddad bygel

Som standard levereras låset med en 10mm tjock bygel och 25mm höjd. se måttskissen.

TEKNIKLÄNKAR


BLE (Bluetooth)
CEN Standard

RELATERADE PRODUKTER


Batteri
Skyddshölje
Låsblock
Byglar

LADDA NER


Beskrivning funktioner

Låset öppnas med en digital nyckel som skickas till användaren på ett säkert sätt. Användaren laddar ner appen "Criotive Access" skapar ett konto och accepterar nyckeln som skickas till hen. Därefter aktiverar man hänglåset genom att trycka på knappen i botten på hänglåset och i appen klicka på "lås upp". Läs mer om hur man laddar ner app, skapar konto och accepterar nycklar på www.merlify se.

Om batteriet skulle vara slut eller det är riktigt kallt så att batteriet tillfälligt inte orkar så finns möjlighet till att ansluta reservkraft. Håll ett 9V batteri mot de två polerna i hänglåsets bottenände.

Image
Image

FAQ


Applikationer


Telecom


För basstationerna som finns på distans från kontoret behöver flera personer tillgång och man känner inte alltid till vilka de är. Administratören kan skicka nycklarna digitalt vid behov med eller utan tidsbegränsning. Med kort giltighet för dem som skall utföra ett arbete en dag och lång giltighet för fastanställda som regelbundet besöker basstationen. Rapporteras telefonen stulen kan man ta bort nyckeln.
Image

Energidistribution


För transformatorstationerna som finns på distans från kontoret behöver flera personer tillgång och man känner inte alltid till vilka de är. Administratören kan skicka nycklarna digitalt vid behov med eller utan tidsbegränsning.
Image

Transport


Låset ger möjlighet att "Låsa här - öppna där" av olika personer. Skicka nyckeln till den som skall ta emot godset och du är säker på att ingen haft tillgång till varorna på vägen dit.
Image