Dörrlås med kod
Produktdata

Dörrlås med kod – DS200


Batteridrivet dörrlås med kod. Insidans handtag kan alltid öppna dörren. Med rätt kod aktiveras handtaget på utsidan som påverkar tryckesregeln. Låset är anpassat för svenska låskistor men finns även för europeiska låskistor. Enkelt montage till befintliga dörrkistor.
Image

SPECIFIKATION


Funktion: 4-6 siffrig PIN-kod för användaren. Fasta eller engångskoder. TGK: Tidsbegränsad gästkod.
Programmering: Se relaterade produkter
LED: 2xGrön, 2xRöd
Ljudsignal: Ja (valbart)
Batteri: Batteripaket med 3xAAA Alkaliska
Livslängd Batteri: Typiskt 3år med 30 användningar/dag.
Temperaturgränser: Funktion 0-60C Lagring -15…65C Livslängd batteri beräknad på mer än noll grader C.
Fuktighet: 10-90% ej kondens.
Skyddsklass: IP43
Vikt: 750g
Mått hus (ex trycke): 204x55x21mm (Se måttskiss)
Färg: Svart. Option: Egen design

VARIANTER


32042.220.110 DS200 Svart, siffror ned
32042.220.112 DS200 Svart, siffror upp

Som standard levereras montagesats för dörrtjocklek 40-52mm. Om ni har andra mått så meddela detta för anpassad montagesats.

TEKNIKLÄNKAR


Masterkod:
Med Masterkoden kan ni öppna låset oavsett allt annat. Ni kan sektionera Master i tid eller enskilda lås för att gälla endast en begränsad tid eller ett antal lås.

Låsgrupper:
Genom att använda sig av virtuella låsgrupper kan man enkelt lägga till och ta bort användare utan att programmera om låset. Låset kan ingå i tre virtuella låsgrupper och användarna kan kopplas mot upp till 4000 låsgrupper.

Tips!
Passar de flesta applikationerna.

AnvändarID = LåsID:
Användarens ID i systemet (1-20.000) ger tillgång till motsvarande Lås ID (1-20.000). Ger ett överskådligt och lättadministrerat systemet men begränsar er till att en dörr endast kan kopplas till en användare.

Tips!
Med detta behöver inte låsen programmeras om vid användare som slutar/tillkommer. Enklare hantering än låsgrupper men kan bara ge en användare access/lås.

Matris:
Koppla användare mot lås i en matris och programmera lås och användarkort. Låsen måste programmeras om i det fall det tillkommer eller försvinner användare. Endast användbart när man önskar tvåfaktor = Kod och kort ger access.

Kontorsfunktion:
Ni kan programmera kort att ställa upp låset och återgå till det normala efter en tidslängd, en tidsperiod eller ett specifikt datum. Om man lägger på sitt kort mot låset innan tiden inträffar så återställer den sig också.

Batteri:
Låset indikerar när batteriet börjar ta slut genom att blinka omväxlande rött/grönt. Batteriet bytes från utsidan.

Tips!
Ibland hamnar dörrposten ivägen för batteriluckan och har ni inte uppmärksammat att batteriet håller på att ta slut är det svårt att byta, samtidigt som det inte går att öppna dörren för att "blotta" batteriluckan. Se till att ni har en plan för detta.

Logg:
Låset kan lagra de senaste 450 händelserna vilket ni kan läsa ut för analys.

Unikt! Temporär gästkod (TGK):
Programmet och låsen har en algoritm som är krypterad för varje anläggning. Det gör att ni kan skapa en magisk kod genom att ange rumsnummer, ankomst och avresa som låset förstår giltighet med. Före och efter är koden obrukbar. Allt sker utan att låsen behöver vara uppkopplade.

FAQ

TGK ger en helt ny möjlighet att förenkla access till konferensrum och obemmanade hotell.
Hans / Saga Access AB