Produktdata

Dörrlås med RFID, NFC och kod – DS400


Batteridrivet dörrlås med kod och Mifare RFID/NFC. Mifare finns bland annat i SITHS och ID06 kort.
Insidans handtag kan alltid öppna dörren. Med rätt behörighet aktiveras handtaget på utsidan som påverkar tryckesregeln. Låset är anpassat för svenska låskistor men finns även för europeiska låskistor. Enkelt montage för dörrar som tidigare haft cylinderlås.

Image

Batteridrivet dörrlås med kod och Mifare RFID/NFC. Mifare finns bland annat i SITHS och ID06 kort. Man kan konfigurera låset för kod och RFID/NFC eller kod eller RFID/NFC. Insidans handtag kan alltid öppna dörren. Med rätt behörighet aktiveras handtaget på utsidan som påverkar tryckesregeln. Låset är anpassat för svenska låskistor men finns även för europeiska låskistor. Enkelt montage för dörrar som tidigare haft cylinderlås. Som standard levereras montagesats för dörrtjocklek 40-52mm. Om ni har andra mått så meddela detta för anpassad montagesats.
Ladda ner

Produktblad
Manual
Montage
Måttskiss
CAD
Användaranvisning

Tekniklänkar

Funktioner Dörrlås med RFID, NFC och kod DS400


Kodlåsen kan ha olika funktion enligt följande: Alternativ D Alla användare har en personlig kod som kan öppna dörren. Det är även möjligt att sätta tid och datumbegränsningar. Alternativ F Alla användare har en personlig Mifare eller NFC enhet som kan öppna dörren. Kombination Alternativ D eller F (systempaket mini eller maxi) Kombination Alternativ D och F (endast med systempaket av typen maxi) Tidsfunktion – användare Låset kan ha en tidsfunktion som gör att det inte är i bruk vissa tidspunkter. oberoende om låset har tidsfunktioner kan användarbrickan förses med begränsning i datum och tid. Det kan vara exempelvis en gäst som skall ha tillgång i två veckor eller personal som bara har tillgång 08.00-17.00 på vardagar. Logg Loggen gör att man kan läsa ut de 450 senaste händelserna. Masterfunktion Masterkod eller Masterkort Oavsett personliga koder finns möjligheten att ha en masterkod eller ett masterkort. Fördelen med masterkort är att ingen kan ”kika över axeln” och få reda på masterkoden. Masterkort/tagg finns med i alla systempaket. Batteri Vid låg batterinivå blinkar låset växlande rött/grönt för att uppmärksamma att det är dags för byte. Vid byte av batteri försvinner ej inprogrammerade behörigheterna. Låsgrupper Genom att konfigurera lås och användare i låsgrupper kan man på ett enkelt sätt slippa programmera om låsen när det tillkommer eller försvinner användare.
 

FAQ