Hotell etc.

Vi har ett flertal användningsområden inom hotell och vandrarhem med flera där våra lås har stora fördelar. Öppna menyn "applikationer" för specifika användninigsområden. En speciallitet är våra lås för obemanade hotell

Hotellås

Vi har hotellås för flera applikationer på ett hotell och kan utgöra ett helt system eller vara ett komplement till befintliga lås. Det givna användningsområdet är gästdörrarna och till korridorer. Förutom traditionell RFID lås (kort/tag) med Mifare har vi nu även en fantastisk funktion med temporära koder för gäster som checkar in sent om ert hotell är obemannat på kvällen, samt Bluetooth. Det finns även fördelar att använda våra hotellås till konferensrum som ni hyr ut till sällskap över dagen. Vi har även smarta skåplås för bagageförvaring när gästerna har checkat ut. De kan fungera med samma kort som gästerna hade till sitt rum och då efter utcheckning eller så kan man ha valfri kod där gästen väljer en godtycklig kod. Se mer om respektive meny nedan eller öppna menyn applikationer ovan och välj din funktion under "Hotell".
Hotellås gästrum

Hotellås - Gästrum

Till gästrummen har vi tre olika tekniker att välja på RFID Mifare, Bluetooth eller Kod. Vi kan även kombinera alla tekninkerna i ett lås. För kod läs mer om vår unika funktion "Hotell - obemannat" nedan då det applikationen skiljer sig från det vanliga.

Läs mer: Hotell - Standard
Hotellås obemannade hotell kod

Obemannade hotell

Med dessa lås kan ni ge ut koder som automatiskt blir ogilltiga efter angiven utcheckning. Allt sker utan kommunikation med låsen.

Läs mer: Hotell - Obemannat
Skåplås förvaringsboxar hotell

Skåplås bagageförvaring

Inte sällan, speciellt i storstäderna vill gästerna förvara sitt bagage efter utcheckning innan de reser hem. Våra skåplås erbjuder möjlighet till personlig förvaring med ökad säkerhet och mindre belastning för personalen.

Läs mer: Hotell - Bagageförvaring