Skåplås med Kod, RFID och NFC

Batteridrivna skåplås med enkel installation också där det tidigare suttit cylinderlås.
 

Applikationer för våra skåplås

Våra skåplås finns med kod, RFID (Mifare) och NFC. Applikationerna är ofta gästskåp vilket ställer krav på användarvänlighet då gästerna kanske använder den här typen av skåplås för första gången. Vi kan med gott samvete säga att vi har klarat de flesta utmaningarna av tekniska klurigheter som dykt upp i olika applikationer. Allt med tanke på enkelhet för användarna och administratören.
Våra skåplås hamnar företrädesvis i miljöer där gäster erbjuds förvaring. Traditionellt har låsen suttit i omklädningsskåp och det är fortsatt vårt största område men förvaringsboxar i köpcenter och förvaringsskåp på hotell för gäster som checkat ut har vuxit på senare år.
Tre områden som inte kan sägas vara gästapplikationer växer nu markant, vilka är medicinskåp, elevskåp och personalskåp på aktivitetsbaserade arbetsplatser. De smarta funktionerna i våra lås har visat sig ha betydande fördelar även i dessa applikationer och även om behovet alltid funnits har tekniken nu kommit till dessa marknader. NFC i mobiltelefonerna har idag begränsad funktionalitet då telekombolagen inte har en standard för att programmera chippet över mobilnätet, men vi har tekniken i låsen.

skåplås
Skåplås med kod (endast ”fritt val”)
Läs mer om LS100
Skåplås
Skåplås med kod.
Läs mer om LS200
Skåplås
Skåplås med kod.
Läs mer om LSW200
Skåplås
Skåplås med RFID & NFC.
Läs mer om LS300
Skåplås
Skåplås med RFID & NFC.
Läs mer om LSW300
Skåplås
Skåplås med Kod, RFID & NFC.
Läs mer om LS400
Skåplås
Skåplås med Kod, RFID & NFC.
Läs mer om LSW400
skåplås
Skåplås med RFID
Läs om Safe-O-Tronic Classic
skåplås
Skåplås för mynt
Läs mer om Safe-O-Mat